logo

Despre Social Pavilion

0 +

Modele disponibile

Despre NOI

Cu noi rămâi aproape de natură.

Bine ați venit în universul Social Pavilion, acolo unde visele devin realitate și fiecare eveniment este transformat într-o amintire prețioasă.

Fondat cu pasiune și dedicație în inima orașului Cluj, Social Pavilion reprezintă viziunea unui grup de profesioniști care doreau să ofere mai mult decât un simplu loc pentru evenimente. Ne-am propus să aducem pe piață un concept unic, unde calitatea întâlnește creativitatea și unde fiecare client este tratat ca o parte din familia noastră.

Ce ne diferențiază?

1. Vibe-ul African: Inspirat de magia și misterul continentului african, Social Pavilion a adus în inima Clujului un colț de exotism printr-o colecție de corturi africane. Acestea nu sunt doar funcționale, ci și adevărate opere de artă, capabile să creeze o atmosferă vibrantă și autentică.

2. Inovația Stretched Tent: Suntem mereu în căutarea celor mai bune soluții și am introdus conceptul de “stretched tent” sau cortul tensionat. Această inovație oferă un design modern, flexibilitate în montaj și o adaptabilitate remarcabilă pentru orice tip de eveniment.

3. Experiența: Echipa noastră este formată din profesioniști cu ani de experiență în domeniul evenimentelor. Fiecare membru este dedicat excelenței, având ca obiectiv principal transformarea viziunii tale într-o realitate concretă.

4. Personalizare: La Social Pavilion, înțelegem că fiecare eveniment este unic. De aceea, oferim servicii personalizate, adaptându-ne la cerințele și visele fiecărui client.

5. Sustenabilitate: Conștienți de importanța protejării mediului, am adoptat practici eco-friendly în toate etapele procesului nostru, de la alegerea materialelor până la modalitățile de montaj.

În spatele fiecărui eveniment organizat sub umbrela Social Pavilion se află povești, emoții și amintiri. Pentru noi, succesul nu se măsoară în numărul de corturi montate, ci în zâmbetele și aprecierile clienților noștri.

Vă invităm să deveniți parte din comunitatea Social Pavilion, să descoperiți magia evenimentelor noastre și să ne permiteți să fim alături de voi în cele mai importante momente ale vieții. Vă mulțumim că ne-ați ales și promitem să fim mereu la înălțimea așteptărilor!

0 +

Modele

0 +

Metri pătrați

0 +

Ani experiență

0 +

Persoane găzduite

EVENIMENTE

Versatilitate universală

Un cort african este nu doar un simplu spațiu de desfășurare a unui eveniment, ci și un element care aduce o atmosferă aparte și exotica. Cu designul său distinct și cu accentele specifice, un cort african poate transforma orice eveniment într-o experiență memorabilă.

Nuntă

Pentru cuplurile care își doresc o nuntă diferită, cu accente exotice și o atmosferă caldă, un cort african este alegerea ideală. Puteți integra elemente tradiționale africane, de la decorațiuni la meniu, creând o experiență unică pentru invitați.

Evenimente corporate

Organizațiile care doresc să iasă din tiparele tradiționale pot opta pentru un cort african pentru petreceri de firmă, lansări de produse sau conferințe. Ambianța va fi relaxată și diferită, făcând ca evenimentul să fie memorabil.

Festivaluri

Fie că este vorba de un festival de muzică, artă sau gastronomie, corturile africane pot adăuga un strop de magie și exotism, atractiv atât pentru organizatori, cât și pentru participanți.

Workshop-uri

Corturile africane sunt ideale pentru sesiuni de meditație, yoga, workshop-uri creative sau retraituri spirituale, creând un spațiu seren și inspirațional.

Evenimente caritabile sau de strângere de fonduri

Pentru acele evenimente unde doriți să atrageți atenția asupra unei cauze legate de Africa sau pur și simplu să oferiți un cadru diferit, un cort african este alegerea potrivită.

Expoziții și târguri

Dacă organizați o expoziție sau un târg legat de cultura și arta africană, un astfel de cort va completa perfect atmosfera și va atrage un număr mai mare de vizitatori.

DE CE SĂ ALEGI SOCIAL PAVILION?

Pentru o Experiență unică!

Cu ani de experiență în domeniul corturilor și organizării de evenimente, Social Pavilion a servit numeroși clienți mulțumiți și a transformat multe viziuni în realitate. Înțelegem complexitatea și detaliile fiecărui eveniment și ne dedicăm oferirii celei mai bune soluții pentru nevoile dumneavoastră.

Totuși, nu doar experiența face diferența, prin urmare, la noi regăsiți și:

0 +

Ani experiență

Încă de la primul contact cu echipa Social Pavilion, am știut că suntem în mâini bune. Cortul african a transformat nunta noastră într-o experiență de poveste. Mulțumesc din suflet!

camelia v
Camelia V

Pentru ziua de botez a fiului meu, am ales un cort de la Social Pavilion. Detaliile și atenția la calitate m-au impresionat, dar ceea ce m-a emoționat cu adevărat a fost atmosfera caldă și specială pe care au reușit să o creeze. Am simțit că îngerul meu are binecuvântarea potrivită.

Iulia M.

După zeci de evenimente organizate în diverse locuri, Social Pavilion se distinge prin profesionalism și calitate. Cortul evenimente a fost perfect pentru expoziția noastră. Recomand cu încredere!

Adrian T.

TESTIMONIALE

Ce spune lumea despre noi

Cele mai bune recomandări mereu vor venii de la persoane care au lucrat deja cu noi. Fără să ne lungim, vă invităm să citiți ce spune lumea despre Social Pavilion.